Sekoia lancerer nye tiltag i kampen mod COVID-19

Der er ekstremt pres på plejesektoren i disse dage. Sygefraværet stiger fra dag til dag. Akutte nød-jobbanker oprettes og nogle kommuner sender administrative medarbejdere til at hjælpe i plejen.

Patientsikkerhedsstyrelsens direktør har aflyst samtlige tilsyn. Og forventer flere fejl fra sundhedspersonalet. Man må tilpasse kvaliteten til den forhåndenværende kapacitet.

Det reagerer vi på i Sekoia. Vi vil kæmpe med mod Corona!

Sekoia og COVID-19
Læs mere om hvad vi konkret har gjort.

Sekoia kan anvendes ekstraordinært i denne tid. Med udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens retningslinjer omkring Covid-19, har vi søsat en række nye initiativer:

  • 8 helt nye Sundhedsmålinger skal hjælpe med at registrere og monitorere borgernes sundhed, så et indblik i fx temperatur og respirationsfrekvens kan sikre rettidige handlinger på alle borgere

  • Covid-19 symptomer? Et nyt skema gør det nemt at registrere sine observationer på borgerens helbredstilstand. Se billedet. 

  • Billeder, videoer og andre instruktioner der ellers er låst til kontoret, kan nu formidles direkte til frontlinjen, fx ”Gode råd om coronavirus til dig, der arbejder på plejercenter”. Og flere andre!

Alle har travlt og meget andet at forholde sig til. Vi har derfor besluttet at stå ekstraordinært til rådighed med opbygning af nye Skemaer, udvalgte Instruktioner og andre opgaver, som bosteder og plejecentre kunne have brug for vores hjælp til. 

Personalet på gulvet bør have de allervigtigste retningslinjer og muligheder for sund dataopsamling, vagtlag for vagtlag. Dag for dag.

31.03.2020   |   Andet,
Kolding kommune vil reducere fejl
og styrke indsatsen over for kommunens ældre borgere

Sekoia og KMD Nexus vinder udbud om en borgernær digital plejeløsning i Kolding Kommune. Aftalen træder i kraft 1. marts 2020 og har en løbetid på 36 måneder. Kolding Kommune planlægger at installere iPads i samtlige borgeres lejligheder, hvor personalet blandt andet kan registrere medicin og andre plejeydelser via deres iPads.

27.02.2020   |   LÆS MERE
Sådan arbejder du
med VUM i Sekoia

Sekoia understøtter en arbejdsgang ud fra Voksenudredningsmetoden (VUM). Læs med her og find ud af hvordan.

27.02.2020   |   LÆS MERE
6 skridt din organisation gennemgår,
når du skal digitalisere

I omsorgssektoren anser mange det for en svært overkommelig opgave at sende nye værktøjer ud i medarbejderes hænder – især hvis værktøjet er digitalt og fordrer en fundamental ændring af arbejdsgange. Så hvordan garderer man sig bedst muligt mod en IT-katastrofe? Læs vores bedste råd her.

25.11.2019   |   LÆS MERE
Sekoia   /   Bredskifte Allé 5   /   8210 Aarhus V   /   kontakt@sekoia.dk   /   Tlf. 7229 2911 Sekoia
Bredskifte Allé 5   /   8210 Aarhus V
kontakt@sekoia.dk   /   Tlf. 7229 2911
Sekoia
Bredskifte Allé 5
8210 Aarhus V
kontakt@sekoia.dk
Tlf. 7229 2911