Er du faglig leder?

Sekoia er udviklet i samarbejde med ledere fra social- og plejeområdet. Krydsfeltet af den højeste kvalitet og dokumentationskrav øger presset på den lokale leder. Her er Sekoia med til at løse udfordringer med koordinering, overblik og kommunikation.


På mange danske bosteder og plejecentre afhænger succesen i høj grad af balancen mellem personale, borger og pårørende. De tre søjler skal gerne have god ligevægt, så I ikke ender med utilfredse medarbejdere, risiko for dårlig kvalitet og mange fejl. Det går nemlig ud over borgerne, som alle ellers er samlet for at støtte. 

Hverdagen er indrettet efter skarpe krav og her kan fokus godt gå tabt. Sekoia er et hjælpemiddel i den ligning. Ledelsen kan trække rapporter, følge op på den daglige drift og kommunikere effektivt ud i hele driften. Indsigt og overblik giver selvtillid og hjælper jer med at få hele plejeorganisationen til at blomstre. 


Med Sekoia er overblikket en
naturlig del af dagligdagen

På Hyldgården og andre bosteder for fysisk og psykisk handicappede, afhænger ressourcerne i høj grad af de rapporter, personalet sender ind til sagsbehandlerne. Det er derfor nødvendigt, at ens dokumentationsværktøj er enkelt, hurtigt og lever op til alle krav.

”Før ville myndighedsafdelingen have en længere prosa om borgerens udvikling. I dag er det i højere grad effektmåling: Har vi leveret det, vi skal? Har Hr. Madsen fx fået sine daglige gåture? Med Sekoia kan vi registrere alt på et øjeblik, og de data kan jeg trække ud, når sagsbehandleren ringer. Vi kan endda se, hvad årsagen er, hvis ikke vi har nået målet", fortæller pædagog og faglig koordinator i Holstebro Kommune, Anja Toftgaard.

Læs mere om Hyldgården her

 

Vil du vide mere?

Send os gerne en mail på kontakt@sekoia.dk eller ring på 7229 2911

Sekoia   /   Bredskifte Allé 5   /   8210 Aarhus V   /   kontakt@sekoia.dk   /   Tlf. 7229 2911 Sekoia
Bredskifte Allé 5   /   8210 Aarhus V
kontakt@sekoia.dk   /   Tlf. 7229 2911
Sekoia
Bredskifte Allé 5
8210 Aarhus V
kontakt@sekoia.dk
Tlf. 7229 2911