Er du faglig leder?

Som leder i det offentlige står man med mange svære beslutninger. På den ene side kæmper I for den højeste kvalitet og på den anden side mærkes spare- og dokumentationskravene. Den cocktail er ikke nem og presset på jer, kommer fra alle sider.

Sekoia er et værktøj udviklet i tæt samarbejde med eksperter inden for pleje og omsorg. De forskellige apps er designet til at løse jeres daglige udfordringer med koordinering, overblik, varebestilling og meget mere. Den blanding skulle gerne kunne bruges i den daglige ledelse.  


På mange danske bosteder og plejecentre afhænger succesen i høj grad af balancen mellem personale, borger og pårørende. De tre søjler skal gerne have god ligevægt, så I ikke ender med utilfredse medarbejdere, risiko for dårlig kvalitet og mange fejl. Det går nemlig ud over borgerne, som alle ellers er samlet for at støtte. 

Hverdagen er indrettet efter en masse krav og i den pærevælling kan fokus godt gå tabt. Sekoia er et hjælpemiddel i den ligning. Ledelsen kan trække rapporter, følge op på den daglige drift og kommunikere effektivt ud i hele driften. Indsigt og overblik giver selvtillid og hjælper jer med at få hele plejeorganisationen til at blomstre. 


Med Sekoia er overblikket en
naturlig del af dagligdagen

På Hyldgården og andre bosteder for fysisk og psykisk handicappede, afhænger ressourcerne i høj grad af de rapporter, som personalet sender ind til sagsbehandlerne. Det er derfor nødvendigt, at ens dokumentationsværktøj er enkelt, hurtigt og lever op til alle krav.

”Før ville myndighedsafdelingen have en længere prosa om borgerens udvikling. I dag er det i højere grad effektmåling: Har vi leveret det, vi skal? Har Hr. Madsen fx fået sine daglige gåture? Med Sekoia kan vi registrere alt på et øjeblik, og de data kan jeg trække ud, når sagsbehandleren ringer. Vi kan endda se, hvad årsagen er, hvis ikke vi har nået målet", som pædagog og faglig koordinator i Holstebro Kommune, Anja Toftgaard, fortæller.

Læs mere om Hyldgården her.

 

Vil du vide mere?

Send os gerne en mail på kontakt@sekoia.dk eller ring på 7229 2911

Sekoia   /   Bredskifte Allé 5   /   8210 Aarhus V   /   kontakt@sekoia.dk   /   Tlf. 7229 2911 Sekoia
Bredskifte Allé 5   /   8210 Aarhus V
kontakt@sekoia.dk   /   Tlf. 7229 2911
Sekoia
Bredskifte Allé 5
8210 Aarhus V
kontakt@sekoia.dk
Tlf. 7229 2911