Hvorfor vælge Sekoia

Mere tid til omsorg

Sekoia er en planlægnings- og kommunikationsløsning, der løser varme hænder fra kolde opgaver. Mobile enheder gør det muligt at registere og dokumentere "point of care" hos den enkelte borger.

Ved hjælp af Sekoia får I adgang til al den viden, I har brug. Lige der hvor I har brug for den. Resultatet er bedre pleje, færre fejl og mere arbejdsglæde.

 

Skræddersyet pleje

Med Sekoia kan I få overblik over opgaver, administrere jeres dag, foretage bestillinger, dele viden og rapportere hændelser. Lynhurtigt og med få tryk eller klik.

Løsningen indeholder skræddersyede informationer om borgeren, så plejen kan tage udgangspunkt i mennesket, i stedet for rigide kasser og systemer.

Færre hændelser og fejl

Alle kunder reducerer mængden af utilsigtede hændelser! Blandt andet ved at forhindre, at viden går tabt i overleveringen mellem kollegaer og vikarer. Når arbejdsdagen bliver mere sammenhængende og informationer flytter sig automatisk, sker der færre fejl. 

Sekoia sikrer, at intet går tabt i bunken af gule sedler og kinabøger – heller ikke når der er vikarer. Det skyldes, at al relevant viden er tilgængelig hos borgeren, i stedet for på centrale kontorer.

Let at bruge

Sekoia er skabt til at blive brugt og alle kan være med. Uden manual og digitale forudsætninger. Vi hjælper jer med at komme godt i gang og står altid klar med service og support.

Hvis I ligner vores andre brugere, er I hurtigt selvkørende. Hvis i frygter endnu et "IT projekt", bliver I glade for Sekoia.

Sekoia er

Dokumenterede resultater

Vi kan hjælpe jer med at sænke kontortiden og reducere utilsigtede hændelser. Samtidig fortæller vores kunder, at sygefraværet daler mens medarbejdertilfredsheden stiger.

Bredt implementeret

Sekoia er implementeret på flere end 150 bosteder og plejecentre. Vi understøtter over 2 mio. plejeopgaver om måneden.

Med dig hele vejen

Vi har minimeret alle tænkelige fejlkilder og insisterer på 8 ugers implementering, så I bliver helt selvkørende. Efterfølgende er vi klar med support og sparring.

Integration til KMD Nexus

Sekoia gør arbejdet for fagpersonalet nemmere. Med integration til KMD Nexus styrkes sammenspillet mellem deres administrative system og den borgernære dokumentation.

Vil du vide mere?

Send os gerne en mail på kontakt@sekoia.dk eller ring på 7229 2911

Sekoia   /   Bredskifte Allé 5   /   8210 Aarhus V   /   kontakt@sekoia.dk   /   Tlf. 7229 2911 Sekoia
Bredskifte Allé 5   /   8210 Aarhus V
kontakt@sekoia.dk   /   Tlf. 7229 2911
Sekoia
Bredskifte Allé 5
8210 Aarhus V
kontakt@sekoia.dk
Tlf. 7229 2911