Teknik

For at få den bedst mulige brugeroplevelse, er der nogle tekniske spørgsmål, der skal besvares. Det drejer sig om at afklare de emner, som er vigtige for et velfungerende system.

Devices

Man kan anvende Sekoia på alle iOS eller Android enheder. Det dækker over mobiltelefoner, tablets eller touchskærme, som man i forvejen bruger eller indkøber til formålet. Alle størrelser. Hvilke mærker er op til Jer. Har man en forkærlighed, følger vi den.

Vi har også anbefalinger, som vi gerne deler ud af. Spørg endelig, hvis I har spørgsmål.

Wi-Fi eller 3G og 4G

Sekoia anbefaler brug af et stabilt netværk, så plejepersonalet kan være mobile og dokumentere i forlængelse af borgeren. Trådløst netværk kan i dag opsættes med nær samme egenskaber som kablede systemer, med alle de fordele, det bringer for både opsætning, support og fleksibilitet.

Vi anbefaler at benytte et 5GHz trådløst netværk. Men det vigtigste er, at der altid er dækning netop der, hvor personalet befinder sig. Netværks-kommunikationen foregår via krypterede kanaler, så sikkerheden er på plads.

 

Internet

Et godt trådløst netværk er ingen garanti for en god brugeroplevelse. Forbindelsen til Internettet er mindst lige så vigtig. Derfor anbefaler Sekoia at sikre denne separat. Selve løsningen benytter ikke den store båndbredde, men er mere afhængig af en hurtig og stabil forbindelse.

Sikkerhed og data

Alle informationer i Sekoia efterlever Datatilsynets anvisninger for personfølsomme data. Ved kontraktunderskrivelse medfølger en databehandleraftale, hvori det beskrives, hvordan lovgivningen overholdes. Data overføres via krypterede forbindelser, og data ejes altid af kunden.

Databehandleraftalen er vigtig, fordi den beskriver hvordan vi i fællesskab passer godt på de informationer, der ligger i systemet.

Du kan læse Sekoias databehandleraftale her.

Browser

Ligesom i mange andre systemer, tilgår man administrationen i Sekoia gennem en almindelig webbrowser. Log ind som på enhver anden hjemmeside og gør klar til arbejde. 

For at øge chancen for en god brugeroplevelse, taler vi for at bruge de mest etablerede browsere.

Flere af disse opdaterer automatisk til nyeste version, hvis man har sagt ja til det. Og så er det en bekymring mindre.

Har du andre tekniske spørgsmål?

Send os en mail på kontakt@sekoia.dk eller ring på 7229 2911

Sekoia   /   Bredskifte Allé 5   /   8210 Aarhus V   /   kontakt@sekoia.dk   /   Tlf. 7229 2911 Sekoia
Bredskifte Allé 5   /   8210 Aarhus V
kontakt@sekoia.dk   /   Tlf. 7229 2911
Sekoia
Bredskifte Allé 5
8210 Aarhus V
kontakt@sekoia.dk
Tlf. 7229 2911