Implementering

Det tager 8 uger at implementere Sekoia. Ikke fordi det skal. Men fordi implementering er hjertet i vores produkt. Og vi insisterer på at give vores brugere den introduktion og træning der skal til, for at værktøjet virker.

Efter de 8 uger er I selvkørende og oplever med det samme effekterne. Men det betyder ikke, at vi slipper jer. Alle vores kunder har adgang til support og sparring. Vi følger løbende op og når I tilføjer nye apps, tilbyder vi undervisning til både ledere og personale. Vi er med jer hele vejen.

Læs mere om Sekoias implementeringsprocess her

Opstart

Vi anbefaler altid, at I starter med den mest enkle løsning. Det giver en blød opstart og sikrer, at alle føler sig trygge ved den nye teknologi. Sekoia er 100% modulerbart, og i takt med, at I får funktionerne ind under huden, kan I bygge på med nye apps.

Opstarten går ud på at kortlægge jeres behov og ud fra disse sammensætte den løsning, I har brug for. Herefter underviser vi lederne, som er de personer, der skal stå på mål for implementeringen i huset. Når vi er klar til det, åbner vi for personale, borger og pårørende. Gerne med et festligt kick off.

Implementering

 

Den næste del af implementeringen drejer sig om at få alle brugere klædt godt på. Nu skal vi have uddannet et korps af superbrugere, som internt fungerer som jeres Sekoia-eksperter. Efter dem kommer de øvrige medarbejdere, som faktisk ikke skal bruge mere end to timers træning. Så er de klar til den digitale arbejdsform.

Når I så er helt parat til det, slår Sekoia lejr. Vi bliver hos jer og følger med personalet rundt. I har konstant har adgang til vores projektledere, teknikere og fagpersoner, som kender godt til jeres daglige gøremål. Og hvordan Sekoia bedst støtter her. På den måde kommer I til at føle jer godt klædt på - før Go Live.

Drift

Når I er godt kørende, tager vi sammen løbende pulsen på projektet. Er der brug for support, står vi selvfølgelig klar. Men lige så vigtig er evalueringen. Hvordan går det? Får i den støtte ud af værktøjet, som i ønsker?

Her er vi klar med erfaring og indsigt i jeres brug af Sekoia. På den måde retter vi sammen til og sikrer en succesfuld implementering af jeres nye digitale værktøj. Og når I tilføjer nye apps, tilbyder vi undervisning til både ledere og personale. Vi er med jer hele vejen.

 

Vil du vide mere om implementering?

Send os en mail på kontakt@sekoia.dk eller ring på 7229 2911

Sekoia   /   Bredskifte Allé 5   /   8210 Aarhus V   /   kontakt@sekoia.dk   /   Tlf. 7229 2911 Sekoia
Bredskifte Allé 5   /   8210 Aarhus V
kontakt@sekoia.dk   /   Tlf. 7229 2911
Sekoia
Bredskifte Allé 5
8210 Aarhus V
kontakt@sekoia.dk
Tlf. 7229 2911