Implementering

Opgaven med at digitalisere kræver en seriøs tilgang til implementering. Det har vi i Sekoia. Implementering er hjertet i vores produkt. Og vi insisterer på at give vores brugere den introduktion og træning der skal til, for at værktøjet virker.

Opstart

Vi anbefaler altid at arbejde med en klar implementeringsplan. Det giver en sikker opstart, hvor alle føler sig trygge ved den nye teknologi. Sekoia er gennemført modulerbart, og i takt med, at I får funktionerne ind under huden, kan I bygge på med rapportering.

Opstarten går ud på at kortlægge jeres behov og sikre en tilpasning til jeres arbejdsgange. Herefter underviser vi lederne, som er de personer, der skal stå på mål for implementeringen i huset. Når alle er klar til det, åbner vi for personale, borgere og pårørende. Gerne med et festligt kick off.

Implementering

Den næste del af implementeringen drejer sig om at få alle brugere klædt godt på. Nu skal vi have uddannet et korps af superbrugere, der internt fungerer som jeres Sekoia-eksperter. Efter dem kommer de øvrige medarbejdere, som faktisk ikke skal bruge mere end to timers træning. Så er de klar til den digitale arbejdsform.

Når I er helt klar til det, slår Sekoia lejr. Vi bliver hos jer og følger med personalet rundt. I har konstant adgang til vores fagpersoner, som kender godt til jeres daglige opgaver. Og hvordan Sekoia bedst støtter her. På den måde kommer I til at føle jer godt klædt på - før Go Live.

Drift

Når I er helt kørende, tager vi sammen løbende pulsen på driften med Sekoia. Er der brug for support, står vi selvfølgelig klar. Men lige så vigtig er evalueringen. Hvordan går det? Får I den støtte ud af værktøjet, I ønsker?

Her er vi klar med erfaring og indsigt i jeres brug af Sekoia. På den måde retter vi sammen til og sikrer en succesfuld implementering af jeres nye digitale løsning.

 

Vil du vide mere om implementering?

Send os en mail på kontakt@sekoia.dk eller ring på 7229 2911

Sekoia   /   Bredskifte Allé 5   /   8210 Aarhus V   /   kontakt@sekoia.dk   /   Tlf. 7229 2911 Sekoia
Bredskifte Allé 5   /   8210 Aarhus V
kontakt@sekoia.dk   /   Tlf. 7229 2911
Sekoia
Bredskifte Allé 5
8210 Aarhus V
kontakt@sekoia.dk
Tlf. 7229 2911