Funktionalitet

Sekoia er bygget op om en række apps, der skaber overblik og understøtter jeres arbejdsgange. I vælger selv hvilke funktioner, der giver mening for jer. Og ændrer behovet sig i fremtiden, tilpasser vi løsningen så den matcher.

Sekoia er skabt til at blive brugt, og alle skal kunne være med – uden manual og uden forudsætninger. Vi hjælper jer med at komme godt i gang og står altid klar med service og support. Hvis I ligner vores andre brugere, vil I være selvkørende inden for otte uger.

De daglige opgaver

Med Sekoia kan I koordinere det samlede arbejde med den enkelte borger. Se alle dagens opgaver og kryds af i takt med, at de bliver fuldført. Opgavelisten dikterer ikke, hvad I skal, men hjælper jer med at prioritere og sikrer, at intet bliver glemt. Et godt overblik, med andre ord.

Aftaler og aktiviteter

Sekoia giver jer et præcist overblik over, hvilke aftaler og aktiviteter, jeres borgere deltager i. På den måde kan I planlægge ugen og fordele ressourcer mere effektivt. Via kalenderen har borgeren mulighed for at tilmelde sig aktiviteter, som I selv eller eksterne aktører udbyder. Det er nemt, hurtigt og sikrer, at langt flere borgere deltager i ugens favoritter.

Registrering af hændelser

Plejepersonale bruger en stor del af arbejdstiden på registrering og dokumentation. Sekoia giver jer mulighed for lynhurtigt at registrere forudsete, men ikke planlagte hændelser, som fx nødkald, væskeindtag eller utilsigtede hændelser ­– uden at forlade borgeren. Det gør det nemt at samle data, som I kan bruge til at forbedre indsatsen og dokumentationen.

Planer

Borgernes planer er centrale og retningsgivende for personalet. I Sekoia ligger disse struktureret mod en klassifikation som fx VUM eller FSIII. I sammenhæng med Opgaver og Hændelser giver det et komplet billede af arbejdet med borgeren. Samtidig kan brugere generere rapporter over indsatsen, så opfølgning bliver nemmere og mere præcis - til gavn for kvaliteten og borgeren.

Hold kontakten

Sekoia skaber også værdi for borgerne, deres familie og venner. Blandt andet kan man holde kontakten, dele familiebilleder på skærmen, koordinere besøg i kalenderen og få hjælp til dagligdagen. Og det er ikke kun vigtigt for borgeren og familien. For personalet skaber det yderligere indsigt og overblik. En af de dobbelte gevinster, vi er på udkig efter.

Del jeres billeder

Borgerens familie og venner kan sende deres nyeste billeder til borgerens skærm. Og den anden vej. Som en social nyhedstjeneste deler man billeder ved at oprette albums til forskellige begivenheder. Og fylde dem med billeder fra familieferien, børnebørnene, borgerens egen livshistorie og andre mindeværdige øjeblikke.

Flere features

Varebestilling

Med Sekoia kan I bestille visiterede plejeartikler direkte fra borgerens skærm. Hos Abena og SCA. Uden logistiske omveje og uden at tage den lange tur tilbage til kontoret. Sekoia gør det umuligt at lave fejlbestillinger, og personalet kan nemt se, hvad der er bestilt. Og hvornår det bliver leveret.

Hjælp din kollega

Når hverdagen består af en række opgaver, man er fælles om at løse, er der brug for at fremhæve det fælles ansvar. Med et enkelt tryk kan I se, hvilke opgaver der mangler at blive udført og hvor. Resultatet er en bedre fordeling af arbejdsbyrden og mindre stress.

Sundhedsmålinger

Sekoia gør det muligt at registrere sundhedsmålinger. Og tilknytte en bemærkning til målingerne, hvis der er behov for uddybning. Sundhedsdata vises i tabeller eller grafer for blodsukker, blodtryk, iltmætning, smerte og vægt. Den samme data kan eksporteres efter behov.

Instruktioner

Billed- og videoanvisninger i Sekoia kalder vi for instruktioner. De kan være faglige, til personalet. Eller til borgeren selv, hvis i fx træner en bestemt øvelse eller rutine. Man kan skrive tekst til sine instruktioner som en hjælp eller støtte til vejledningen i dagligdagen.

Vil du booke en demo?

Send os en mail på kontakt@sekoia.dk eller ring på 7229 2911

Sekoia   /   Bredskifte Allé 5   /   8210 Aarhus V   /   kontakt@sekoia.dk   /   Tlf. 7229 2911 Sekoia
Bredskifte Allé 5   /   8210 Aarhus V
kontakt@sekoia.dk   /   Tlf. 7229 2911
Sekoia
Bredskifte Allé 5
8210 Aarhus V
kontakt@sekoia.dk
Tlf. 7229 2911