Cases med Sekoia

Landsbyen Sølund: Borgerens handleplan
er en del af hverdagen

Hos Landsbyen Sølund ønskede man en mere systematisk tilgang til de daglige opgaver, og en tæt koordination af de pædagogiske og sundhedsfaglige opgaver. Ved implementering af Sekoia i beboernes lejligheder og i fællesarealerne, har personalet nu altid opgaverne lige ved hånden. Det har givet bedre overblik og struktur for alle medarbejderne.

Burlöv: Et planlægningsværktøj
der giver overblik

Der er to ting som projektleder Ninette Hansson fokuserer på, når hun skal forklare hvorfor kommunen har digitaliseret planlægningen af plejeindsatsen. Det første er rekrutteringen af nyt personale på de kommunale plejecentre og bosteder. Det andet er plejepersonalets oplevelse af en hverdag med for mange kontortimer og administrationsarbejde.

Brønderslev: Ensartet opgaveløsning
sikrer kvaliteten og oplevelsen

Medarbejderne på Nordstjernen i Brønderslev løb frem og tilbage til computeren på kontoret for at registrere, dokumentere og finde data om borgerens helbred. Med mange papirlapper og skemaer havde man svært ved at finde den rette information og få dokumenteret alt. Den kamp valgte bostedet at tage op. Mod usikkerhed og med et tidssvarende digitalt redskab ved hånden.

Kolding: Nærvær med
digitalt overblik

Gule sedler, arbejdsbeskrivelser, døgnrytmerapporter og aktivitetskalendere er et udpluk af de værktøjer, personalet på plejecenteret Bertram Knudsens Have i Kolding har erstattet med Sekoia. De er gået fra en hverdag, hvor de skulle gennem stakkevis af papirer for at finde den nødvendige information, til en hverdag hvor langt mere information er samlet digitalt og lige ved hånden.

Odense: Bedre pleje
for færre penge

I Odense Kommune har man taget konsekvensen af de mange afbrydelser i arbejdet og følelsen af for lidt tid til borgerne. Plejepersonalet oplevede en hverdag med mange spring til og fra kontoret og med en "work smarter, not harder" attitude har man valgt at støtte plejecentrene med digitale arbejdsgange i kerneopgaven.

Holbæk: Al viden
samlet ét sted

Med Sekoia som værktøj er kommunen gået til kamp mod fejl og utryghed. Det er der kommet et farvel til papirslister og fælleskalendere ud af. Og et goddag til en digital kvalitetssikring.

Holstebro: Dokumentation
som en del af hverdagen

Hvordan undgår man, at dokumentation bliver en sur pligt? Man gør det til en naturlig del af dagligdagen med borgerne, lyder svaret fra bostedet Hyldgården, hvor Sekoia er installeret i 42 boliger.

Sekoia   /   Bredskifte Allé 5   /   8210 Aarhus V   /   kontakt@sekoia.dk   /   Tlf. 7229 2911 Sekoia
Bredskifte Allé 5   /   8210 Aarhus V
kontakt@sekoia.dk   /   Tlf. 7229 2911
Sekoia
Bredskifte Allé 5
8210 Aarhus V
kontakt@sekoia.dk
Tlf. 7229 2911